Betaal per keer

Je wilt graag aan de slag met een Personal Trainer in Amsterdam, maar niet in een membership constructie. Geen probleem! De Personal Training Agency biedt de mogelijkheid om per keer te betalen. Je hoeft daarbij niet extra te betalen voor toegang tot de gym, maar je hebt niet de mogelijkheid om buiten de Personal Trainingen zelfstandig in onze private gym te trainen. Ook de standaard voedingsbegeleiding en gebruik van onze app vallen dan buiten de standaard dienstverlening. Je betaalt €12,00 incl. BTW per PT-Credit. Voor een Semi-Personal Training sessie heb je 3 PT-Credits nodig (dus € 36,00 incl. BTW per losse Semi-PT sessie) en voor een 1op1 Personal Training sessie heb je 9 PT-Credits nodig (dus € 108,00 incl. BTW per losse 1op1 PT sessie). 

Voedingsbegeleiding

Wil je de losse Personal Training sessies combineren met een voedingsplan en/of trainingsplan op maat (PTA-Program)? Ook dat kan. Wij stellen voor jou een maatwerk programma op voor de duur van drie volle kalendermaanden. Wij plaatsen dit programma op jouw persoonlijke account op ons online-portaal dat bereikbaar is via onze app. Daarbij krijg je standaard een Online Coach toegewezen. Op basis van jouw behoefte past hij/zij de coaching stijl aan. In ieder geval goed om te weten dat je bij jouw PTA-Program een stok achter de deur hebt!

Ga met ons aan de slag!

Zet de eerste stap en doorbreek jouw comfort zone! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een persoonlijk kennismakingsgesprek met je in te plannen!