PTA-Basic

PTA-Compleet

PTA-Pro

PTA-Elite

1 x per week Semi-PT

Met het PTA-Basic membership niveau kun je vier keer op maandbasis inboeken op onze BOOST sessies en of één keer per maand op BOOST en één keer 1op1 PT. Met PTA-Basic krijg je 12 PT-Credits en is standaard voedingsbegeleiding inbegrepen en je hebt toegang tot onze bibliotheek met trainingsprogramma's op het online portaal. Met dit Membership niveau kun je niet zelfstandig trainen in de Private Gym NDSM.

2 x per week Semi-PT

Met het PTA-Basic membership niveau breid je uit naar rato tot maximaal 24 PT-Credits; als je bijvoorbeeld acht keer op maandbasis in wilt boeken op onze BOOST sessies. Andere combinaties met 1op1 PT zijn mogelijk. Naar rato houdt in dat we het niveau-tarief per PT-Credit aanhouden en aanvullen tot maximaal 24 PT-Credits. Standaard voedingsbegeleiding is inbegrepen en je hebt toegang tot onze bibliotheek met trainingsprogramma's op het online portaal. Met dit Membership niveau kun je niet zelfstandig trainen in de Private Gym NDSM.

3 x per week Semi-PT

Met het PTA-Compleet membership niveau boek je twaalf keer op maandbasis in op onze BOOST sessies. Er zijn ook cliënten die dit membership niveau inzetten om vier keer per maand 1op1 te trainen met een Personal Trainer. Andere combinaties zijn uiteraard mogelijk. Met PTA-Compleet krijg je 36 PT-Credits en is standaard voedingsbegeleiding inbegrepen. Je hebt toegang tot onze bibliotheek met trainingsprogramma's op het online portaal. Met dit Membership niveau kun je ook zelfstandig trainen in de Private Gym (inclusief Private Gym Membership).

1 x per week 1op1 PT

Met het PTA-Compleet membership niveau boek je vier 1op1 sessies met een Personal Trainer in. Andere combinaties (met Semi-PT) zijn uiteraard mogelijk. Met PTA-Compleet krijg je 36 PT-Credits en is standaard voedingsbegeleiding inbegrepen. Je hebt toegang tot onze bibliotheek met trainingsprogramma's op het online portaal. Met dit Membership niveau kun je ook zelfstandig trainen in de Private Gym (inclusief Private Gym Membership).

2 x per week 1op1 PT

Met het PTA-Pro membership niveau boek je acht 1op1 sessies met een Personal Trainer in. Andere combinaties (met Semi-PT) zijn uiteraard mogelijk. Met PTA-Pro krijg je 72 PT-Credits en is Online Coaching inbegrepen. Met dit Membership niveau kun je ook zelfstandig trainen in de Private Gym (inclusief Private Gym Membership).

3 x per week 1op1 PT

Met het PTA-Elite membership niveau boek je twaalf 1op1 sessies met een Personal Trainer in. Andere combinaties (met Semi-PT) zijn uiteraard mogelijk.Met PTA-Elite krijg je 108 PT-Credits en is Online Coaching inbegrepen. Met dit Membership niveau kun je ook zelfstandig trainen in de Private Gym (inclusief Private Gym Membership).

Contact