PT-Credits

Wat kun je met de PT-Credits?

Met de PT-Credits reken je automatisch af wanneer je een afspraak voor een Personal Training sessie hebt gemaakt en/of wanneer je jezelf zelfstandig hebt ingeboekt voor een PT-class via het rooster op ons online-portaal. Hieronder volgt een kort overzicht van onze services met bijbehorende kosten.

1op1 sessie van 60 minuten met een PTA-Trainer 
7 PT-Credits
1op2 sessie van 60 minuten met een PTA Trainer
4 PT-Credits
 
 
1op1 sessie van 60 minuten met een PTA Premium-Trainer
9 PT-Credits
1op2 sessie van 60 minuten met een PTA Premium-Trainer
5 PT-Credits
 
 
FEMME FIT Class van 60 minuten  (max. 8 deelnemers) 
2 PT-Credits
STRENGTH Class van 60 minuten  (max. 4 deelnemers) 
4 PT-Credits
CONDITIONING Class van 60 minuten  (max. 8 deelnemers) 
2 PT-Credits
DEFENCE Class van 60 minuten  (max. 4 deelnemers) 
4 PT-Credits
PT-Credits

Voordeel-bundels vs Flex-bundels

Voordeel-bundels

Vanaf het PTA-Start membership niveau krijg je bij aanvang van elke nieuwe maand de aan jouw membership niveau gekoppelde voordeel-bundel PT-Credits op jouw account bijgeschreven. Deze bundel PT-Credits zijn voordeliger dan de flex-bundels, maar hou er wel rekening mee dat ze alleen geldig zijn in die betreffende maand. Als de bundel al tijdens de maand op is, kun je altijd extra PT-Credits bijkopen. Een aanvraag daarvoor doe je via het membership-service formulier op onze website. We rekenen altijd met het PT-Credits tarief van jouw membership niveau. Heb je extra PT-Credits nodig in je lopende maand, check dan altijd even of het voor een opvolgende maand, handig is om jouw PTA-Membership te upgraden.

 

Flex-bundels

Ben je wat minder consistent in jouw gebruik van PT-Credits? Bijvoorbeeld, omdat je voor werk vaak naar het buitenland moet? Neem dan ons PTA-Basic niveau (€ 50,- per maand) en schaf daarbij een van onze Flex-bundels aan. Deze bundels hebben een langere geldigheid. Hou er wel rekening mee, dat bij het beeindigen van het PTA-Membership eventuele resterende PT-Credits direct komen te vervallen.

PT-Credits