Team

Robert Schoot

Founder & Managing Director - Managing Team

Het is mijn missie om met ons bedrijf PTA® persoonlijke begeleiding in Amsterdam toegankelijker te maken voor iedereen die de hulp van een fitness professional goed kan gebruiken. Hoe? Door in één Private Gym verschillende dingen aan te bieden: 1-op-1 personal training, Semi Personal Training en online services. Het is maatwerk, er is persoonlijke aandacht en iedereen met een vitaliteitsambitie is welkom! Onze tarieven zijn scherp en als je vandaag nog wilt beginnen dan kan dat!

 

Join our team

Kebko Kabakibi

Head Training - Managing Team

Ik heb een grote passie voor sport en beweging en wil dat graag gebruiken om mensen te helpen en te inspireren. Ik ben gespecialiseerd in functionele fitness, kracht en conditionering. In mijn trainingen pas ik o.a. bodyweight training, gewichtheffen, gymnastiek, yoga, kickboksen en HIIT elementen toe. Ik leer je gaandeweg om de verschillende aspecten van training, voeding en herstel beter te begrijpen en toe te passen. Binnen PTA® hou ik me bezig met de doorontwikkeling van onze Programs, stuur ik het PT-Team aan en geef ik (Semi) Personal Trainingen en voeding en lifestyleadviezen aan clienten.

Join our team

Giovanni Fernand

Personal Trainer - Personal Training Team

Mensen helpen hun lichaam en geest naar een hoger level te brengen is waar ik energie en voldoening uit haal. Mijn expertise zit met name op het vlak van strength en conditioning. Ook combineer ik, als het kan, graag krachttraining met kickboksen en specifieke oefeningen voor het opbouwen van explosiviteit. Binnen PTA® geef ik Semi-Personal Trainingen en voeding adviezen. Mijn ambitie is om één van de beste performance trainers te worden van Nederland.

Join our team

Manon Molenaar

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben afgestudeerd als biomedisch wetenschapper (MSc) en ik ben momenteel bezig met de masteropleiding geneeskunde. Vanwege mijn passie voor sport ben ik naast mijn studie groepslessen gaan geven en heb ik de opleiding tot functioneel trainer gevolgd. Met mijn wetenschappelijke basis in combinatie met mijn passie en kennis over sport wil ik cliënten helpen hun sportieve doelen te bereiken. Dit doe ik door (semi-)personal training te geven binnen PTA®.

 

Carlos Pitta Kruize

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben afgestudeerd bewegingswetenschapper met een enorme passie voor sport en menselijke beweging. In het verleden heb ik 6 jaar bij het Korps Mariniers gediend waar ik mijn passie heb kunnen beproeven en later heb geprofessionaliseerd door anderen op te leiden. In mijn trainingen vertaalt dit zich naar een combinatie van wetenschappelijke kennis en praktische ervaring die één ieder kan helpen zijn persoonlijke doelen te bereiken. Binnen PTA® geef ik personal training en semi-personal training.

Sven Wierda

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben afgestudeerd op CIOS en momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding sportkunde in Haarlem. Binnen PTA® geef ik o.a. (Semi) Personal Trainingen. Ook maak ik voedingsplannen voor onze cliënten. Achter de schermen werk ik mee aan een project dat gericht is op het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe vooruitstrevende manier van online support dat perfect aansluiting moet vinden op de andere aspecten van PTA® 's dienstverlening. 

Stage lopen?

Wendy Bierens

Nutritionist - Personal Training Team

Sinds mijn tienerjaren zijn sport en de gym mij niet vreemd. Het kan ook bijna niet anders dat je vroeg of later met voeding te maken krijgt en dat het bereiken van doelen direct in nauw verband staan met wat je eet. Latere betrokkenheid in o.a. de wereld van MMA in de USA hebben mij nog meer aangespoord om mijn expertise op het vlak van voeding verder op te bouwen om anderen zo optimaal mogelijk te laten presteren. Schakel mij in als je een specifiek tot in de details uitgewerkt voedingsprogramma nodig hebt!

Mijn verhaal

Pien Arntz

Fysiotherapeut - Personal Training Team

Ik ben fysiotherapeut en heb mij gespecialiseerd op het gebied van schouderklachten en Dry Needling. Ik beschouw het als een uitdaging om met iedere patiënt op zoek te gaan naar zijn/haar mogelijkheden, zodat mensen hun leven weer op kunnen pakken zonder of met minder beperkingen. Vanuit onze praktijk (MCN Fysiotherapie) in de Private Gym NDSM werk ik samen met het team van PTA®. 

 

Chris Harvey

Softtissue Specialist - Personal Training Team

Ik ben een professional met een specialisatie op het gebied van softtissue-release technieken. Jarenlang behoorde ik tot de medical staff van Arsenal F.C. waar ik mijn expertise met name op het vlak van mobilisatie van heup, knie en enkelgewricht heb opgebouwd. Vanuit mijn behandelruimte in de Private Gym NDSM werk ik samen met het PTA® en MCN Fysiotherapie.