Team

Robert Schoot

Founder & Managing Director - Managing Team

Het is mijn missie om met ons bedrijf PTA® persoonlijke begeleiding in Amsterdam toegankelijker te maken voor iedereen die de hulp van een fitness professional goed kan gebruiken. Hoe? Door in één Private Gym verschillende dingen aan te bieden: 1-op-1 personal training, groupworkouts (o.a. semi personal training), online coaching. Het is maatwerk, er is persoonlijke aandacht en iedereen met een vitaliteitsambitie is welkom! Onze prijzen zijn scherp en als je vandaag nog wilt beginnen dan kan dat!

Kebko Kabakibi

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik heb een grote passie voor sport en beweging en wil dat graag gebruiken om mensen te helpen en te inspireren. In mijn eigen trainingen mix ik graag de elementen van gewichtheffen, bodyweight exercises en calisthenics. Als je de handstand, muscle-up, turnring oefeningen, dragon flag, pegboard, et cetera wilt masteren, moet je bij mij zijn! Ik volg periodiek vakgerleateerde studies. Binnen PTA® geef ik Semi-Personal Trainingen en geef ik voeding en lifestyleadviezen aan mijn clienten.

Renato Bogina

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben een echte sport liefhebber en maak de combinatie tussen Personal Training en het begeleiden van topsporters. Zo ben ik momenteel als officiele krachttrainer van het Nederlandse Rugby team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van hun periodiseringsplan. Ik ben zeer gedreven, studeer dagelijks, ben open minded en introduceer met regelmaat nieuwe methodieken. Ik heb een expertise op het vlak van gewichtheffen. Ik ga graag met je aan de slag in de gym!

Chris Harvey

Softtissue Specialist - Personal Training Team

Ik ben een professional met een specialisatie op het gebied van softtissue-release technieken. Jarenlang behoorde ik tot de medical staff van Arsenal F.C. waar ik mijn expertise met name op het vlak van mobilisatie van heup, knie en enkelgewricht heb opgebouwd. Vanuit mijn behandelruimte in de Private Gym NDSM werk ik samen met het PTA® en MCN Fysiotherapie. 

Pien Arntz

Fysiotherapeut - Personal Training Team

Ik ben fysiotherapeut en heb mij gespecialiseerd op het gebied van schouderklachten en Dry Needling. Ik beschouw het als een uitdaging om met iedere patiënt op zoek te gaan naar zijn/haar mogelijkheden, zodat mensen hun leven weer op kunnen pakken zonder of met minder beperkingen. Vanuit onze praktijk (MCN Fysiotherapie) in de Private Gym NDSM werk ik samen met het team van PTA®. 

Julian van Leeuwen

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik doe de opleiding Sportkunde in Haarlem en zit momenteel in mijn vierde jaar. Binnen PTA® geef ik met name Semi-Personal Trainingen. Bij mij ben je aan het goede adres voor gericht werken aan corestrength en opbouwen van de spiermassa.

Igor Leeuwis

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik studeer HBO Sportkunde (Haarlem) en zit momenteel in mijn vierde jaar. Binnen PTA® geef ik met name Semi-Personal Trainingen. Als je krachttraining wilt combineren met trainen op de pads en de zak ben je bij aan het goede adres! Zie je in de gym!

Sven Wierda

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben afgestudeerd op CIOS en momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding sportkunde in Haarlem. Binnen PTA® geef ik o.a. Semi-Personal Trainingen. Ook maak ik voedingsplannen voor onze cliënten. Mijn HBO opdracht is het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe vooruitstrevende manier van voedingscoaching dat perfect aansluiting moet vinden op de andere aspecten van PTA® 's dienstverlening. 

Ricardo Egido

Personal Trainer - Personal Training Team

Wij willen Personal Training toegankelijk maken voor verschillende doelgroepen door middel van het aanbieden van verschillende niveaus van persoonlijke begeleiding en exclusiviteit. Een uitstekende kwaliteitsbasis (PTA-Program™), een glashelder en flexibel aanbod van begeleidingsmogelijkheden moeten daarbij de uitgangspunten zijn.