Team

Werken bij PTA

PERSONAL TRAINERS GEZOCHT V/M - Personal Training Team

We willen allemaal gezondheid zijn, ons goed voelen en er mooi uit zien. Maar hoe? Het aanbod is groot, de diversiteit nog groter. Zeker in de stad Amsterdam. De missie van de Personal Training Agency is om persoonlijke begeleiding in Amsterdam toegankelijker te maken voor iedereen die de hulp van een fitness professional goed kan gebruiken. Dit doen wij met een gedreven en gepassioneerd team! We werken en bouwen samen. Doe jij met ons mee?

Ontdek meer!

Robert Schoot

Founder & Managing Director - Managing Team

Met meer dan 10 jaar ervaring als Personal Trainer en Mental Coach in Amsterdam heb ik al veel hoogopgeleide mensen, succesvolle ondernemers en bekende Nederlanders mogen coachen tijdens mijn loopbaan. Tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het runnen van ons bedrijf PTA® en doe ik enkele coachingstrajecten. Verder vind ik het tof om met regelmaat content te produceren in de vorm van blog, podcast en video.

Join our team

Sven Wierda

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik heb een bachelor degree in Sportkunde (Haarlem). Binnen PTA® geef ik o.a. (Semi) Personal Trainingen. Ook maak ik voedingsplannen voor onze cliënten. Achter de schermen ben ik werkzaam als assistent clubmanager en hou ik me o.a. bezig met een project dat gericht is op het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe vooruitstrevende manier van online support dat perfect aansluiting moet vinden op de andere aspecten van PTA® 's dienstverlening. 

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team kan versterken!

Stage lopen?

Robby Welman

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik heb een bachelor degree in Sportkunde (Haarlem). Als Personal Trainer vind ik het belangrijk mijn cliënten allround fit te maken. Dit houdt in dat het lichaam klaar is voor alle soorten fysieke activiteit, van voetbal tot powerlifting en martial arts tot marathons lopen. Ik hou mij bezig met kracht en functional movement training en ben sinds 2017 werkzaam als trainer. Na mijn afstudeer stage bij PTA ben ik als zelfstandig Personal Trainer aan de slag gegaan. Ik geef 1op1, Semi en Small Group trainingen.

Wil je net als ik ook vanuit jouw stage doorgroeien binnen PTA®?

Meer info over stage lopen bij PTA®

Erik Schoel

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben altijd al sportief geweest op het vlak van diverse sporten, in het bijzonder hardlopen (inclusief 2x marathon), windsurfen en conventionele krachttraining. Begin 2022 ben ik begonnen met- en heb ik mij gespecialiseerd in full body training op basis van een vijftal pijlers: Kracht, stabiliteit, mobiliteit, flexibiliteit en balans waarbij ik inspiratie haal uit yoga, calisthenics en gymnastics gecombineerd met conventionele krachttraining. Bij PTA ben ik primair verantwoordelijk voor de classes Gymnastics en Strength & Mobility en geef ik daarnaast 1-op-1, semi-PT trainingen en Burn of Build groepsclasses. Zelf train ik fanatiek calisthenics, gymnastics waarbij ik yoga en conventionele krachttraining gebruik om mijn lichaam zover te krijgen om mijn calisthenics en gymnastics goals te bereiken. Mijn liefde voor sport is groot en ik haal nergens meer voldoening uit dan mijn klanten zo goed te trainen dat ze snel vooruitgaan en hun sportieve doelen bereiken. Let's work!

Matteo Boldrin

Personal Trainer and Nutritionist - Personal Training Team

I have been in the gym environment since childhood, thanks to my father who was a trainer and gym owner. I started working out at the age of 17 years, after 7 years of karate. While I pursued my career as a teacher and hiphop dancer, in order to deepen my knowledge about body and exercise, I chose to start my studies at the University of Padua, where I obtained my Bachelor's Degree in Sport Science. After graduation I obtained several level certifications in field of physical coaching. At PTA® I work as a nutrionist and also do 1on1 and Semi Personal Training.

Manon Molenaar

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben afgestudeerd als biomedisch wetenschapper (MSc) en ik ben momenteel bezig met de masteropleiding geneeskunde. Vanwege mijn passie voor sport ben ik naast mijn studie groepslessen gaan geven en heb ik de opleiding tot functioneel trainer gevolgd. Met mijn wetenschappelijke basis in combinatie met mijn passie en kennis over sport wil ik cliënten helpen hun sportieve doelen te bereiken. Dit doe ik door (semi-)Personal Training te geven binnen PTA®.

 

Carlos Pitta Kruze

Personal Trainer - Personal Training Team

Ik ben afgestudeerd bewegingswetenschapper met een enorme passie voor sport en menselijke beweging. In het verleden heb ik 6 jaar bij het Korps Mariniers gediend waar ik mijn passie heb kunnen beproeven en later heb geprofessionaliseerd door anderen op te leiden. In mijn trainingen vertaalt dit zich naar een combinatie van wetenschappelijke kennis en praktische ervaring die één ieder kan helpen zijn persoonlijke doelen te bereiken. Binnen PTA® geef ik Personal Training en semi-Personal Training.

Chris Harvey

Softtissue Specialist - Personal Training Team

Ik ben een professional met een specialisatie op het gebied van softtissue-release technieken. Jarenlang behoorde ik tot de medical staff van Arsenal F.C. waar ik mijn expertise met name op het vlak van mobilisatie van heup, knie en enkelgewricht heb opgebouwd. Maar ook met rug, nek, schouders en armen heb ik de nodige ervaring. Vanuit mijn behandelruimte in de Private Gym NDSM werk ik samen met PTA® en MCN Fysiotherapie. In mijn sessies combineer ik softtissu-release technieken met sportspecifieke stabilisatie en mobilisatie oefeningen met als doel de client weer snel in zijn/haar gebruikelijke sportpatroon te krijgen.