Werkwijze

Elk Personal Trainingstraject begint met een vrijblijvende kennismaking en korte introductietraining. Tijdens deze afspraak praten we o.a. over jouw doelen, sportverleden, actuele lifestyle en jouw voedingspatroon. Verder wordt er gekeken naar jouw basis motoriek (kwaliteit van bewegen) en er wordt gevraagd naar medische indicaties en hoe het momenteel is gesteld met jouw belastbaarheid. 

Welke trainingsfrequentie?

Aansluitend op de kennismakingssessie presenteren we een plan van aanpak. We lichten daarbij toe welke van onze Programs met welke vorm van persoonlijke begeleiding (1op1, Semi-Personal Training of een combinatie) daar het best op aansluit en wat daarbij de beste begeleidingsfrequentie is. Op basis van de beoogde begeleidingsfrequentie (1x, 2x of 3x per week of anders) adviseren wij met welk membership niveau (bundel PT-Credits) je het beste kunt starten. Met de PT-Credits reken je automatisch af wanneer je een afspraak voor een Personal Trainingssessie inplant.

Membership advies nodig?

Membership mogelijkheden

Wij hebben vier membership-niveaus waarmee je 1, 2 of 3 x per week onder leiding van een Personal Trainer met een speciaal maatwerkprogramma toewerkt naar jouw doel. Als de begeleidingsbehoefte verandert, kun je met ingang van de opvolgende maand een upgrade of een downgrade van jouw membership doorvoeren. Je bent dus altijd in control! Hoewel ons membership met committment tarieven na de minimale termijn van 6 maanden overgaat in een onbepaalde termijn die maandelijks opzegbaar is, raden wij altijd aan om langer (minimaal 12 maanden) met ons aan de slag te gaan. Wij streven naar een duurzaam begeleidingstraject, omdat dit resultaten maximaliseert en ervoor zorgt dat ze blijvend zijn!

Je kunt overigens ook per sessie betalen!

Gym gebruik is inclusief!

In onze grote private Personal Training gym in Amsterdam kun je heerlijk trainen zonder ruis. Uiteraard hebben we twee gescheiden kleedkamers met douches. Parkeren kan bij ons voor de deur en is gratis! Onbeperkt gebruik van de gymfaciliteiten (ook voor zelfstandige trainingen) is net als online voedingsbegeleiding inclusief! Geen extra kosten dus! Als extra service verhuren wij handdoeken, verkopen wij flesjes bronwater en maken we onze eigen post workout shakes.

Opstart van het traject

Zodra je jezelf bij ons hebt ingeschreven, ontvang je direct via de email onze Start-up Manual! Ons team gaat direct voor je aan het werk en plaatst jouw op maat gemaakte voeding en trainingsplan (PTA-Program) binnen vijf werkdagen in jouw persoonlijke account op ons online portaal. Je hoeft overigens niet te wachten op jouw PTA-Program om een start te maken met Personal Training! Activeer jezelf direct en boek voor vandaag of morgen al je officiele eerste sessie in! Let's work!

PTA-Program app

Via de PTA-Program app op jouw smartphone heb je direct toegang tot jouw persoonlijke account op ons online portaal. Hierin staan jouw voeding en trainingsplan (PTA-Program). Je gebruikt de app verder om jouw voedingen, bodyresults en eventueel trainingen te loggen. Daarnaast gebruik je de app om te communiceren met jouw online coach en om in de online agenda afspraken voor Semi-Personal Training in te boeken. Ook kun je via de app al jouw actuele membership informatie terugvinden.

Voedingsbegeleiding

In de basis krijg je altijd onze standaard voedingsbegeleiding. Op basis van jouw doelstelling schrijven wij je voor hoeveel calorie├źn je dagelijks binnen moet krijgen en welke macroverhoudingen daarbij aangehouden moeten worden en je krijgt daarbij een voorbeelddag. Met behulp van onze app zorgt je dat je zo snel mogelijk de richtlijnen opvolgt. Aan het eind van elke maand wordt jouw track record nagelopen. Als je dit actief hebt bijgehouden kan ons team jou nuttige voedingsadviezen verstrekken. Als je intensievere voedingsbegeleiding wil, maak dan gebruik van onze online coaching.

Resultaten boeken

Tijdens het traject verbeter je jouw uitvoeringstechniek en verhoog je jouw krachtlevels. Doordat je consistent het plan volgt, kun je bij elke opvolgende training nog beter presteren! Je bouwt spiermassa op (binnen de kaders van jouw wensen) en blijft vet verbranden! Periodiek 1x, 2x of 4x per maand) vinden de benodigde metingen plaats en deze worden vastgelegd in jouw persoonlijke account. Doe wat we je voorschrijven en elke week boek jij voelbaar en zichtbaar resultaat!

Ga met ons aan de slag!

Zet de eerste stap en doorbreek jouw comfort zone! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een kennismakingssessie en gratis en vrijblijvende proefles in te plannen!