Werkwijze

Elk Personal Trainingstraject begint met een vrijblijvende kennismaking en korte introductietraining. Tijdens deze afspraak praten we o.a. over jouw doelen, sportverleden, actuele lifestyle en jouw voedingspatroon. Verder wordt er gekeken naar jouw basis motoriek (kwaliteit van bewegen) en er wordt gevraagd naar medische indicaties en hoe het momenteel is gesteld met jouw belastbaarheid. Aansluitend op de kennismakingssessie presenteren we een plan van aanpak. We lichten daarbij toe welke vorm van persoonlijke begeleiding (1op1, Small-Group Training (classes) of een combinatie) daar het best op aansluit.

PT & Small-Group Training

We geven uitleg hoe het werkt als je aan de slag wilt met een 1op1 PT-traject en/of  gebruik wilt maken van de Personal Training classes die wij in de private gym verzorgen. Ook geven we advies over de begeleidingsfrequentie en wordt besproken met welk membership niveau jij het beste kunt starten. Wij hebben vier PTA-Membership niveaus waarmee je elk denkbaar maatwerkprogramma in kunt richten. Het inplannen van de afspraken voor een 1op1 en/of 1op2 PT-traject handel je met de Personal Trainer naar keuze af. Vanaf het PTA-Pro niveau kun je combinaties maken tussen het volgen van PT-Classes en het volgen van een 1op1 PT-traject.

Meer over PTA-Membership

PTA-Membership

De meeste cliënten trainen tijdens een 1op1 traject met een frequentie van twee keer per week. Maar er is vaak meer voor nodig dan twee keer per week trainen om stappen vooruit te blijven maken. Het veranderen van voeding en lifestylegewoonten hoort er ook bij! Bovendien kan het nuttig zijn om één of meerdere doelgerichte activiteiten per week toe te voegen aan jouw 1op1 traject. Vanaf het PTA-Start niveau bieden wij behalve acces tot de private gym een volledige service voor een scherpe prijs! Je krijgt dan online support en een voordeelbundel PT-Credits waarmee je minimaal twee keer per week deelneemt aan één van onze Personal Training classes.

Ontdek meer over PT-Credits

Personal Training classes

Vanaf het PTA-Start niveau kun je al twee Personal Training classes per week volgen! Wij werken met vier verschillende type PT-Classes waarbij je met maximaal vijf andere cliënten een doelgerichte training afwerkt onder leiding van een Personal Trainer. Wij bieden Femme Fit, Strength, Conditioning en Defence classes aan. Als je met een hogere frequentie wilt deelnemen aan specifieke classes, upgrade je simpelweg jouw membership of schaf je extra PT-Credits aan.

Ontdek meer over onze classes

Online Support

Vanaf het PTA-Basic niveau krijg je standaard onze online support. Daarbij schrijven wij bij de opstart van jouw traject eenmalig voor hoeveel calorieën je dagelijks binnen moet krijgen en welke macroverhoudingen daarbij aangehouden moeten worden om jouw tussendoel te kunnen behalen. Vanaf dat punt is het zaak dat je met behulp van o.a. onze knowhow video’s, PTA-Programs en recepten jouw knowhow verder gaat uitbreiden en de benodigde structuur aan gaat brengen in jouw training, voeding en overige lifestylegewoonten. Plan 1op1 consult(s) in met één van onze professionals, als je meer hulp nodig hebt, bij het creëren van meer structuur.

Private Gym NDSM

In onze grote private Personal Training gym in Amsterdam kun je heerlijk trainen zonder ruis. Uiteraard hebben we twee gescheiden kleedkamers met douches. Parkeren kan bij ons voor de deur en is gratis! Acces tot de private gym om op afspraak te trainen, is standaard inbegrepen in elk membership niveau! Geen extra kosten dus! Wij hebben een divers team van professionals met uiteenlopende expertises. Zelfstandig trainen in onze private gym is mogelijk vanaf het PTA-Basic membership niveau. Als extra service verhuren wij handdoeken en verkopen wij o.a. onze eigen post workout shakes.

Opstart van het traject

Zodra je jezelf bij ons hebt ingeschreven, ontvang je direct via de email onze Start-up Manual. In deze manual staat o.a. uitgelegd hoe je optimaal gebruik kunt maken van onze classes en online support. Daarna ontvang je van ons enkele nuttige instructie e-mails om jouw traject zo goed mogelijk op te kunnen starten. Ons team gaat direct voor je aan het werk en sturen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag de inlog gegevens voor jouw persoonlijke account op ons online portaal. We stellen daarbij ook meteen eenmalig de voedingsrichtlijnen voor je in, waarmee je jouw eerste tussendoel nastreeft. Meld jezelf ook meteen aan voor jouw eerste Personal Training class! Let's work!

PTA-Program app

Via de PTA-Program app op jouw smart Phone heb je direct toegang tot jouw persoonlijke account op ons online portaal. Het portaal is overigens ook bereikbaar via de laptop. Op het online-portaal vind je onze databases met trainingsprogramma’s, recepten en meer knowhow. Je gebruikt de app verder om jouw voedingen, bodyresults en om de intensiteiten van jouw trainingen te loggen. Via de online agenda op het portaal meld je jezelf aan voor onze Personal Training classes. Ook kun je via de app al jouw actuele membership informatie inzien. In onze Start-up Manual staat stap voor stap beschreven hoe je het maximale uit het online-portaal kunt halen.

Duurzaam resultaat

Met onze Personal Training classes en online support als basis verbeter je jouw uitvoeringstechniek, verhoog je jouw krachtlevels en verbeter je jouw uithoudingsvermogen. Je kunt jouw traject te allen tijde uitbreiden met een 1op1 traject om aan specifieke aandachtspunten te werken. Doordat je consistent de juiste adviezen en richtlijnen opvolgt, presteer je bij elke opvolgende training beter, bouw je spiermassa op en blijf je vet verbranden! We adviseren je met welke frequentie je het beste de benodigde metingen doet en vastlegt in jouw persoonlijke account. Doe wat we je voorschrijven, werk hard en elke week boek jij voelbaar en zichtbaar resultaat!

Ga met ons aan de slag!

Zet de eerste stap en doorbreek jouw comfort zone! Laat hier jouw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een kennismakingssessie en gratis en vrijblijvende proefles in te plannen!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
2 + 17 =