All-inclusive membership niveaus

PTA-Basic

PTA-Start

PTA-Pro

PTA-Elite

Online Support

Via onze app heb je direct toegang tot jouw account op ons online-portaal. Hier vind je al onze PTA-Programs en recepten. Met de app kun je nauwkeurig jouw voeding, trainingen en resultaten bijhouden. Tevens breid je jouw knowhow uit met belangrijke lessen die wij via het online-portaal en de nieuwsbrieven verstrekken. Met onze online support pas jij op effectieve wijze jouw lifestyle gewoonten aan om jouw (tussen)doelen te bereiken. Boek een afspraak met één van onze professionals voor een 1op1 consult als je hulp nodig hebt bij het volgen van één van onze PTA-programs, advies wilt hebben over welke PT-classes je het beste kunt volgen en/of als je hulp nodig hebt bij het instellen van een voedingsplan.

PT-Credits
FLEX*
16 PT-Credits
36 PT-Credits
56 PT-Credits

Met PT-Credits reken je af voor 1op1 Personal Training, 1op2 Personal Training of voor een specifieke Personal Training Class. Vanaf het PTA-Start niveau is er zogenoemde voordeel-bundel aan het PTA-membership gekoppeld. Deze worden bij ingang van de 1e van de maand op jouw account bijgeschreven. We spreken van een voordeel-bundel, omdat je via onze membership-niveaus PT-Credits verkrijgt tegen een scherper tarief dan dat van een Flex-bundel. Het enige waar je rekening mee dient te houden is dat eventuele resterende PT-Credits uit de voordeel-bundel na het verstrijken van kalendermaand komen te vervallen. Als je minder consistent gebruik maakt van de PT-Credits, raden wij aan om het PTA-Basic niveau te nemen en daarbij een van onze Flex-bundels aan te schaffen. Ontdek hier meer over ons PT-Credits systeem.

Maandelijks aanpasbaar

De membership niveaus verschillen in tarief en de gekoppelde voordeel-bundel PT-Credits. Je kunt jouw PTA-Membership niveau maandelijks aanpassen (upgraden/downgraden). Je kunt op elk ogenblik een verzoek tot aanpassing indienen. Je doet dit via het membership-service formulier in de footer van de website.

Rewards for commitment

Je kunt jouw membership op elk ogenblik opzeggen, rekening houdend met een volle kalendermaand opzegtermijn. Wij raden echter altijd aan om minimaal zes maanden een traject te doorlopen. Om committent en loyaliteit van onze cliënten te belonen, krijgen zij om de zes maanden een x-aantal "Loyalty points". De hoeveelheid hangt af van de membership niveaus waarvan je in de afgelopen zes maanden gebruik hebt gemaakt. Over de Basic, Start, Pro en Elite verzamel je respectievelijk 1, 3, 5 en 7 Loyalty points per maand. Deze Loyalty points kun je elke 6 maanden weer converteren naar PT-Credits (3 Loyalitypoints = 1 PT-Credit). Informeer bij ons team voor meer info.

Zelfstandig trainen Private Gym

Een extra service van het PTA-Membership is dat je naast onze persoonlijke begeleiding ook zelfstandig kunt trainen in de private gym. Hou er wel rekening mee dat de Private Gym NDSM te allen tijde een Personal Trainingsgym blijft. Zo zijn er in de piekuren bepaalde gym secties waar niet zelfstandig getraind kan worden. Onze private gym is gevestigd op de bruisende NDSM werf in Amsterdam Noord. Wij hebben gescheiden kleedkamers voorzien van douches.

*Als je minder consistent gebruik maakt van de PT-Credits, raden wij aan om het PTA-Basic niveau te nemen en daarbij een van onze Flex-bundels aan te schaffen.

Flex-bundel A

Flex-bundel B

Flex-bundel C

Flex-bundel
50 PT-Credits
100 PT-Credits
200 PT-Credits

Ben je wat minder consistent in jouw gebruik van PT-Credits? Bijvoorbeeld, omdat je voor werk vaak naar het buitenland moet? Neem dan ons PTA-Basic niveau (€ 50,- per maand) en schaf daarbij een van onze Flex-bundels aan. De PT-Credits van de Flex-bundels zijn geldig zolang het PTA-Membership actief is. Dat wil zeggen: bij het beëindigen van het PTA-Membership komen eventuele resterende PT-Credits direct te vervallen. Ontdek hier meer over ons PT-Credits systeem.Op onze FAQ pagina en in onze algemene voorwaarden vind je alle informatie over onze niveaus en bijbehorende prijzen. Heb je een specifiek doel en daarbij maatwerk nodig en/of vind je het lastig om te bepalen welk membership niveau het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op! Wij zijn je graag van dienst bij het maken van de beste keuze.