Kosten Personal Trainer in Amsterdam

Bij de Personal Training Agency train je al onder begeleiding van een Personal Trainer vanaf € 26,00 per sessie van 60 minuten!

Het eerste waar je op de website van een Personal Trainingsbedrijf naar op zoek gaat, zijn de prijzen/tarieven. Uiteraard let je daarbij op of het een prijs voor een pakket, een prijs per uur betreft et cetera. Op de meeste websites worden echter geen prijzen/tarieven vermeld. Waarom vermelden Personal Trainingsbedrijven hun prijzen/tarieven over het algemeen niet?

Het antwoord is simpel: als ze prijzen weergeven, is de kans groot dat de potentiele client afhaakt. Bij de meeste mensen wekt het zien van een prijs (op onbewust niveau) een blokkade op. Het enthousiaste idee om de hulp van een Personal Trainer in te schakelen wordt snel naar de achtergrond verdrongen. En op die manier komen potentiele nieuwe clienten niet eens in contact met de trainer! Een kennismakingsgesprek is zeer waardevol om een inschatting te kunnen maken voor o.a. de benodigde frequentie van trainen en om te bepalen of er een wederzijdse klik is.

Gratis proefles bij PTA®!

De Personal Training Agency (PTA®) werkt met een PT-Credits systeem. De client rekent af met PT-Credits wanneer hij/zij een 1op1 of een Semi-Personal Training sessie boekt. Aan elk membership zit een bepaalde hoeveelheid PT-Credits gekoppeld. De client kan maandelijks upgraden of downgraden en heeft zodoende altijd controle over de duurzaamheid van zijn/haar Personal Trainingstraject! De tarieven van onze memberships vind je terug in de FAQ onderaan in de footer.

Meer info over PT-Credits

Wij bieden potentiële cliënten in Amsterdam de fantastische mogelijkheid om uitgebreid onze dienstverlening te ervaren en daarbij alle informatie te vergaren die hen helpt om een duidelijker beeld te krijgen welk begeleidingsmodel het beste aansluit op hun doel. Geinteresserd? Laat hieronder jouw contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op om een persoonlijk kennismakingsgesprek met je in te plannen! Wellicht zien we je morgen al!